Päiväkodit

Päiväaikaista varhaiskasvatusta

päiväkodissa (arkisin klo 6.30 - 17.00, sopimuksen mukaan myös 5.30-17.30): 

(Nimi on linkki, josta löytyy tarkempaa tietoa päiväkodista)

Kurjenpesän päiväkoti

varhaiskasvatusta toteutetaan montessoripedagogiikkaa soveltaen. Kurjenpesässä on lapsiryhmiä alle kolmevuotiaille ja ryhmiä joissa lasten iät voivat vaihdella kahdesta vuodesta esiopetusikään asti. Päiväkoti sijaitsee Kuhalan koulun ja Feenikshallin välittömässä läheisyydessä.

Koijärven koulu-päiväkoti

sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä. Koijärvellä liikutaan, retkeillään, tutkitaan ja opitaan luonnossa. Päiväkoti antaa kotipesän Karhunpennuille (1-3 v.), Ketunpojille (3-5 v.), Ketuille (5 v.) ja Ilveksille (eskarit).   

 Päiväkoti Augustina 

sijaitsee kaupungin keskustassa perinteikkäässä rakennuksessa. Augustinassa tarjotaan lapsille varhaiskasvatusta kuudessa ryhmässä yksivuotiaasta esiopetuksen alkuun asti. 

Päiväkoti Axel Wahren 

toimii Kehräämöalueella toisen kerroksen avarissa ja valoisissa tiloissa. Aidattu ulkoilualue on Wahrenin puistossa. Päiväkodissa on kolme lapsiryhmää  2-5 vuotiaille ja kahdeksan esiopetusryhmää.

Taikatuulen päiväkoti

sijaitsee Tölön asuinalueen keskellä, aivan Tölön koulun naapurissa. Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 vuotiaille lapsille.

ympärivuorokautista varhaiskasvatusta

Pihakoivun päiväkoti

on vuorohoitoyksikkö. Päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä.  Ryhmät ovat auki klo. 5.30 - 22.00 ja tarvittaessa tarjoamme yö-, arkipyhä- sekä viikonloppuhoitoa.


Perhepäivähoitajat työskentelevät omissa kodeissaan.

Avoin varhaiskasvatus 

tarjoaa kotihoidossa oleville lapsille monipuolista toimintaa muiden lasten kanssa. Avoimessa varhaiskasvatuksessa toteutetaan soveltuvin osin varhaiskasvatuslain tavoitteita ja sen sisältöjä määrittää muun muassa paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma, Vox Forssa.

Forssan varhaiskasvatuksessa järjestetään avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa toimintavuonna 2020-2021 seuraavasti:


Tervetuloa!

Päivystys

Talvilomaviikolla (vko 9), heinäkuussa sekä joulun ja uuden vuoden välipäivinä päivystävät päiväkodit  ilmoitetaan huoltajille hyvissä ajoin ennen päivystysajankohtaa, muut päiväkodit ovat suljettuina.