varhaiskasvatukseen hakeminen
ja muu asiointi

Reppuja puiston penkillä

Hakeminen

Varhaiskasvatuksen sähköisellä -lomakkeella voi tehdä hakemuksen varhaiskasvatukseen  ja ilmoittautumisen esiopetukseen. (Varhaiskasvatuksen hallinnon järjestelmän tietosuojaseloste)

Hakemus tulee tehdä viimeistään 4 kuukautta ennen toivottua alkamisajankohtaa. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä alkamisajankohta ole ennakoitavissa, on paikkaa haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen tarvetta. Elokuussa alkavalle toimintakaudelle hakemukset tulisi tehdä huhtikuun aikana.

MUU asiointi

Palvelemme ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostilla. Kaupungintalolla asioidessasi varaathan ajan etukäteen puhelimella tai sähköpostilla varhaiskasvatus(at)forssa.fi.

Muutokset, kuten viikkotuntien määrän vaihtaminen ja paikan irtisanominen, ilmoitetaan sähköpostilla. Siirtohakemus toiseen varhaiskasvatuspaikkaan tehdään varhaiskasvatuksen sähköisellä lomakkeella.

TULOTIEDOT toimitetaan sähköisesti

Tulotiedot (esim. palkkakuitti tai päivärahapäätös) varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja varten toimitetaan sähköisellä tulotietolomakkeella tai sähköpostilla varhaiskasvatus(at)forssa.fi (liitteeksi riittää kännykällä otettu kuva palkkakuitista).