varhaiskasvatukseen hakeminen ja muutokset

Hakeminen

Varhaiskasvatuksen sähköisellä -lomakkeella voi tehdä hakemuksen varhaiskasvatukseen, hakemuksen avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin  ja ilmoittautumisen esiopetukseen. (Varhaiskasvatuksen hallinnon järjestelmän tietosuojaseloste)

Hakemus tulee tehdä viimeistään 4 kuukautta ennen toivottua alkamisajankohtaa. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä alkamisajankohta ole ennakoitavissa, on paikkaa haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen tarvetta. Samalla lomakkeella haetaan myös avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin. Elokuussa alkavalle toimintakaudelle hakemukset tulisi tehdä huhtikuun aikana.

Varhaiskasvatuspaikkaa ei ole oikeutta käyttää isyysrahakauden aikana, mutta oikeus samaan paikkaan säilyy. Varhaiskasvatuksesta ei peritä maksua isyysrahakaudesta johtuvan poissaolon ajalta. Poissaolosta on ilmoitettava lomakkeella varhaiskasvatuspaikkaan viimeistään kaksi viikkoa ennen sen suunniteltua aloittamispäivää. Lomakkeita saa päiväkodeista ja varhaiskasvatustoimistosta.

MUUTOKSET

Muutokset, kuten viikkotuntien määrän vaihtaminen ja paikan irtisanominen, ilmoitetaan sähköpostilla varhaiskasvatus(at)forssa.fi. Siirtohakemus toiseen varhaiskasvatuspaikkaan  tehdään varhaiskasvatuksen sähköisellä -lomakkeella.

TULOTIEDOT  toimitetaan sähköisesti

Tulotiedot varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja varten toimitetaan liitteineen (esim. tilinauha, palkkatodistus tai päivärahapäätös) sähköisellä tulotietolomakkeella, sähköpostilla varhaiskasvatus(at)forssa.fi tai kirjeenä Varhaiskasvatus Turuntie 18.