Hallintopalvelut

Hallintopalvelujen palvelualue vastaa hallinnon ja elinkeinojen kehittämisestä sekä ulkoisista suhteista,  kaupunginhallituksen ja valtuuston kokousten yleisestä valmistelusta sekä niiden sihteerintehtävistä ja päätösten toimeenpanon valvonnasta, kaupungin arkistotoimesta sekä keskushallinnon kirjaamotehtävistä ja toimialojen kirjaamotehtävien ohjauksesta. 

Lisäksi palvelualue vastaa markkinoinnista ja viestinnästä, hankintatoimen ohjeistuksesta, matkailusta, kunnallisen pysäköinninvalvojan tehtävistä sekä joukkoliikenteestä. 


Tietohallinto

Tietohallinto kehittää kaupungin sekä kaupunkikonsernin tietohallintoa yhdessä toimialojen, liikelaitosten, konserniyhtiöiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Lisäksi tietohallinto tukee kaupungin johtamista ja palvelujen tuottamista kilpailukykyisten ja standardien mukaisten tietotekniikkapalvelujen avulla ja huolehtii tietoturvasta ja –suojasta.

Markkinointi ja viestintä

Viestinnän ja markkinoinnin tehtävänä on tukea kaupungin perustehtävän ja vision toteutumista välittämällä tietoa kaupungin asukkaille ja muille sidosryhmille sekä edistämällä ja ylläpitämällä kaupungin hyvää mainetta ja tunnettuutta.

Matkailu

Forssan kaupunki ja seudun kunnat (Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä)  järjestävät yhteistyössä seudun matkailuneuvontaa. Matkailun edistämisestä huolehtii matkailusihteeri Mari Noromies-Wahl. www.forssanseutu.fi on seudun virallinen matkailusivusto, josta löytyy tietoa seudun matkailu- ja tapahtumatarjonnasta kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi  ja venäjäksi. Matkailusihteerin toimisto sijaitsee Forssan Yrityskehitys Oy:n tiloissa, Koulukatu 13. Kesäisin (kesäkuu - elokuu) matkailun neuvontapiste palvelee kauppatorin info-rakennuksessa.