hankinnat

Forssan kaupungin hankinnat suoritetaan hajautetusti toimialoittain. Forssan kaupunki on uudistanut hankintaohjeensa. Forssan kaupungin uudet hankintaohjeet löytyvät alla olevasta linkistä.

Tarjouspyynnöt tehdään sähköisesti ja ne löytyvät tarjouspalvelu.fi ja pienhankinnat.fi -palveluista. Ilman sisäänkirjautumista näet vain perusasiat hankinnasta. Kirjautumalla palvelun käyttäjäksi näet hankinnan koko sisällön sekä voit antaa tarjouksen sähköisellä tarjouslomakkeella. Rekisteröityminen on maksuton.

Tarjouspyynnön tekoon saa apua hankinta-asiamieheltä. Hämeen yrittäjien Hankinta-asiamies on Juha Haukka, juha.haukka@yrittäjät.fi, p. 050 433 0134. Hankintaneuvonta on TEM:n rahoittamaa ja sitä saavat hyödyntää kaikki yrittäjät.

Tarjouspyynnöt

Kynnysarvon alittavat - pienhankinnat

Päätökset hankinnoista

Kaikki päätökset saa näkyviin valitsemalla ensin toimielimen/viranhaltijan. Hakutoimintoa käyttämällä saa esille hankintapäätökset kirjoittamalla esim. hakukenttään sanan "hankinta" tai osan siitä. Päätökset näkyvät sivuilla niin kauan, kun muutoksenhakuaika on voimassa.

 

Vireillä olevat tarjouspyynnöt

Ei hankintoja