Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Kuplajalkapallo & Paintball

Kuplajalkapallo & Paintball

Kuplajalkapallo, kuplafutis, kuplapallo, Bubble Football... Rakkaalla lapsella on monta nimeä !  Ehdottoman hauska peli saunailtoihin, kauden päättäjäisiin, synttäreille tai vaikka pikkujouluihin.

Ennen peliä pelaajat pukevat läpinäkyvät "kuplat" suojaamaan ylävartaloaan. Näin tavallisesta jalkapallosta saa todella hauskan ja viihdyttävän pelitapahtuman, myös katsojille!

Pelikenttänä voi olla, nurmikenttä, sisäpelihalli, liikuntasali tai vaikkapa lumikenttä. Hiekalle pallot eivät sovellu!

Paintball, kiehtova ja nopeatempoinen peli, pelataan usein metsissä ja aina maanomistajan luvalla. Forssan Viksbergin alueella on mahdollista pelata peliä koko pelialueella.

Joukkueiden tavoitteena on saavuttaa hyvä yhteistyö ja loistavat pelitekniikat pelissä. Paintball-peli on ihanteellinen erilaisiin juhliin; syntymäpäiviin tai jopa joulujuhliin!

Peliä voidaan pelata myös talvella. Pelit pelataan talveen sopivan värillisillä ammuksilla. Talvi-ammukset on suunniteltu erityisesti kylmää varten eivätkä ne jäädy niin kuin normaalit kesäpallot. 

Vuokramesta esittely

Vuokraamme värikuula-aseita ja paljukärryä sekä järjestämme kuplajalkapallo- ja Archery Tag -jousiammuntapelejä Etelä-Suomen alueella: Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti ym… Kysy rohkeasti!

Lisätietoja:

Osoite:

Puhelin:
041 502 6009 / Jussi Simola
Sähköposti:
info@ kuplajalkapallo.fi
www:
www.vuokramesta.fi

Kuplajalkapallo
Pelitapahtuman kesto 1-1,5h 30€ / pallo, jota voi käyttää useampikin pelaaja. Hintaan sisältyy pelitapahtuman ohjaus.

Hinta Paintballille
alk. 32,50 € - 40 € / henkilö, mukaan lukien ohjain pallopistooli, naamio, haalarit ja väri pallot (enint. 500)

« Takaisin