Wahrenintupa

Wahrenintupa on kodikas ja yhteisöllinen paikka aloittaa kuntoutuminen kohti työelämää tai ylläpitää jäljellä olevaa työkykyä. 

Wahrenintuvalla järjestetään ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa jossa pääpaino on sosiaalisessa kuntoutuksessa. Toiminta on asiakaslähtöistä, tavoitteellista ja siinä otetaan huomioon asiakkaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Viikkokalenteri rakentuu erilaisten teemojen ympärille ja tällä hetkellä ryhmiä toteutetaan ruoanlaiton, liikunnan ja kädentaitojen parissa. Yhtenä toimintamuotona on olohuoneryhmät, joissa  ei ole selkeää yhtä teemaa, mutta on mahdollista osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten leivontaan, peleihin, metsäretkiin sekä erilaisiin työtehtäviin tuvan ulkopuolella.

Wahrenintuvalta on mahdollista kuntoutumisen edetessä käydä tutustumassa muihin kuntouttavan työtoiminnan mahdollisuuksiin ja edetä aina työllistymiseen asti. Kannustamme ja autamme myös opintojen suorittamisessa loppuun tai uuden aloittamisessa.

Wahrenintuvan yhteydessä toimii myös Vihreäx -tiimi. Ryhmässä tehdään pääsääntöisesti ulkotöitä kaupungin eri kohteissa. Ohjelmassa on esimerkiksi haravointia, puistorakenteiden kunnostamista, lumitöitä ja metsänhoitoa. Lähtö päivän työkohteisiin tapahtuu Wahrenintuvalta jossa aamu aloitetaan kahvihetkellä ja päivä myös päättyy ruokailuun tuvalla.