Ohjaamo FOrssa

Palvelemme 31.8.2020 saakka pääosin etänä, verkossa ja puhelimessa ma-pe klo 9-15. Lähipalvelut ovat avoinna ajanvarauksella.

Ohjaamo on paikka, josta saa ohjausta ja neuvontaa työhön, koulutukseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Ohjaamot ympäri Suomen tarjoavat tietoa ja ohjausta nopeasti ja tarpeiden mukaan.

Ohjaamoon on helppo tulla. Sisään voi astua aukioloaikojen puitteissa vapaasti tai ajanvarauksella. Palvelu on maksutonta.

Aukioloajat
Ti-To
klo 12-15.30

Muina aikoina Ohjaamoon voi tulla ajanvaruksella. Voit varata ajan soittamalla Ohjaamoon 0401765007 tai olemalla yhteydessä suoraan ohjaajiimme. Heidän yhteystiedot löytyvät helpoiten osoitteesta ohjaamot.fi

jos et tiedä mistä aloittaa, aloita ohjaamosta


Ohjaamon yhteydessä toimii Osaavasti yrityksiin ­­–hanke, jossa haetaan ratkaisuja tiivistää Forssan yritysten ja nuorten kohtaamista.  Hankkeessa kehitetään entistä vaikuttavampaa yhteistyötä nuorten työllistymisen parantamiseksi yli toimialarajojen. Nuorten ja yrittäjien kanssa muotoillaan entistä laadukkaampia palveluita vastaamaan muuttuviin osaamistarpeisiin.

 

Ohjaamo Forssa, Vapaudenkatu 4, linja-autoaseman 2. krs.