Forssan liikuntatoimi - kohti parempaa oloa!

Forssan liikuntatoimi tarjoaa kuntalaisille kattavat liikuntamahdollisuudet. Meillä löytyy hyvät ja monipuoliset liikuntapaikat niin harrastelijoille kuin kilpaurheilijoille. Liikuntatoimi järjestää myös matalan kynnyksen ryhmiä eri kohderyhmille. Kesälle järjestämme myös ryhmiä ja lasten suosittu kesäliikuntakerho jatkuu kesäkuussa urheilukentällä.

Jumppaohjeita kotiharjoitteluun löytyy sivulta www.forssa.fi/liikuntaohjeet sekä videoita Youtubesta Forssan liikuntatoimi kanavalta.


Forssan liikuntapalvelujen liikuntakysely kuntalaisille/ kevät 2022

Forssan liikuntapalvelut on tekemässä liikuntapoliittista ohjelmaa vuosille 2022-2025. Haluamme kuulla kuntalaisten ajatuksia tulevasta sekä samalla selvittää liikuntalaissa olevan velvoitteen kuntalaisten liikunta-aktiivisuudesta. 

Vastausaika on 29.4.-22.5.2022. Vastauksista ei voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

Kyselyn täyttämisen jälkeen on mahdollista osallistua arvontaan. Arvomme mm. Vesihelmen eri käyntikortteja ja liikuntapalveluiden liikuntaseteleitä. 

Linkki kyselyyn


 

 

 

LIIKUNTAPAIKKOJEN TILANVARAUS

Kaupunki vuokraa liikuntapaikkoja urheiluseuroille ja yhdistyksille.  Myös yksityishenkilöt, yritykset ja ulkopaikkakuntalaiset voivat vuokrata liikuntasaleja.  

Kausivarauksia anotaan toukokuun aikana, josta tiedotetaan paikallislehdessä. Anomukset ja lisätietoja Kauko Kanervalta, kauko.kanerva(at)forssa.fi.

Liikuntasalien vuoroja voit tarkistella sekä tehdä hakemuksia lisävuoroille ja turnauksille Julius-tilanvarausjärjestelmän kautta. Huomaa ilmoittaa varauksen käyttötarkoitus Erityistoiveet -kohdassa.

Liikuntapaikkojen hinnasto löytyy lomake kohdasta.