Liikuntapassikampanja ykkös- ja kakkosluokkalaisille 2023

Lapset uimassa Viihdeuimala Vesihelmen altaalla.

Liikuntapassikampanja on suunnattu Forssan, Jokioisten ja Tammelan kuntien 1-2 luokkalaisille. Kampanja on järjestetty jo 14 kertaa elo-lokakuussa yhteistyössä paikallisten seurojen ja muiden liikuntatoimijoiden kanssa. Kampanjan tarkoitus on madaltaa kynnystä lähteä kokeilemaan eri liikuntalajeja sekä tehdä perheet tietoisiksi paikkakunnan lukuisista harrastusmahdollisuuksista. Osallistuminen lajikokeiluihin ( 10 kpl) on pääsääntöisesti ilmaista. Maksulliset on ilmoitettu liikuntapassilukkarissa.

Liikuntapassilukkari, vanhempien info (löytyvät liitteenä) sekä lajikokeiluihin mukaan otettava liikuntapassi on jaettu koululaisille omassa luokassa. Osaan kokeiluista on ennakkoilmoittautuminen.

HUOM! Feeniks Basketin Tammelan koriskoulu on siirtynyt Riihivalkamaan torstaille kello 17-18.  Suunnistuksen ja lentopallon tiedot lisätty lukkariin. Firs stepin tanssitunneille tarvitsee ilmoittautua etukäteen tanssikoulu1step@gmail.com

Kampanjan mahdollistavat vuonna  2023 kuntien ja seurojen lisäksi tapahtuman sponsorit Leikkiset, Lounea, Veikon Kone, Intersport Forssa, Punamusta ja Viihdeuimala Vesihelmi.

Lisätietoa kuntien liikuntatoimista: Forssa/Jolanki 050 558 2645, Jokioinen/ Menna 050 517 4456, Tammela/Takala 050 353 7708